Новорічний турнір з футзалу серед команд 2010 р.н. та молодші.

В спортивній залі Комунального закладу Липецький ліцей ім. П.В. Щепкіна відбувся новорічний турнір з футзалу серед хлопців 2010 р.н. та молодші.

В змаганнях взяли участь такі команди: "ФК" Липці, "Слобожани" Слобожанське, "Колос" Лук'янці, "Маяк" Глибоке, "Медик" Стрілеча, і "Старт" Веселе.

Команди, згідно жеребкування, були розділені на дві групи:

І група: Слобожанське, Липці та Веселе.

ІІ група: Стрілеча, Лук'янці та Глибоке.

За ІІІ місце в турнірі зустрілися команди "Слобожани" Слобожанське і "Колос" Лук'янці, де з рахунком 7 : 1 перемогла команда слобожанських футболістів.

У фінальній боротьбі за Кубок зустрілися команди "Маяк" і "Старт". Перемогу з рахунком 4 : 2 святкували веселівські футболісти. Також юні футболісти змагалися в швидкості, спритності в рухливих естафетах, де по сумі місць перемогла команда" Старт" Веселе.

Кращими гравцями турніру визнані : Гармаш Кирило - "МАЯК" Глибоке, Колєнов Дмитро - "ФК" Липці, Калюжна Дар'я - "МЕДИК" Стрілеча, Даниленко Кирило - "КОЛОС" Лук'янці, Браєр Данило - "СТАРТ" Веселе і Шах Артем - "СЛОБОЖАНИ" Слобожанське.

Турнір пройшов за підтримки депутатів Липецької сільської ради: Олексія ПОДОРОЖНЬОГО, Вадима КУДІКОВА, Сергія ЧОЛОМБИТЬКА, Андрія СУПРУНЕНКА і Сергія КРИВЕТЧЕНКА, за кошти яких уучасники змагань отримали солодкі подарунки

Кiлькiсть переглядiв: 56