Змагання з волейболу серед учнів закладів загальної середньої рсвіти

Минулого тижня в Харківському районі проходили змагання з волейболу серед учнів закладів загальної середньої освіти за програмою Спартакіади закладів середньої освіти на 2018/2019 навчальний рік. Звичайно, наші тренери і вихованці не могли залишитись осторонь цієї події.

У зональному етапі, який проходив минулої середи у Циркунівській ЗОШ, взяли участь три юнацьких команди, що складалися з вихованців ДЮСШ, — команди Циркунівської, Лук’янцівської та Русько-Тишківської загальноосвітніх шкіл. У підсумку дві з них — представники Руських Тишків і Лук’янців, які посіли відповідно першу і другу сходинки в турнірі, вийшли до фінальної частини, яка проходила в п’ятницю на базі Пісочинського колегіуму.

На жаль, наші вихованців виявилися слабішими за свої однолітків із Буд та Високого.

У результаті лише третє місце за Русько-Тишківською ЗОШ (тренери В.І.Тімченко та Д.В.Сергієнко) і п’яте місце для команд иЛук’янців. Сподіваємось, що цикл підготовки триває, і наші вихованці наберуть потрібну форму для участі в інших змаганнях по ходу сезону.

До речі, цими та наступними вихідними на базі Липецької ЗОШ І-ІІІ с. імені П.В.Щепкіна проходитимуть внутрішні змагання з волейболу серед дівчат (21 листопада) та юнаків (28 листопада) серед вихованців груп початкової підготовки. Це буде другий серйозний екзамен для вихованців. Де тренери зможуть переконатися, що команди зробили певні висновки з попередніх ігор, у черговий раз перевірити фізичні кондиції та тактико-технічну майстерність вихованців.

Бажаємо успіхів у змаганнях!

Кiлькiсть переглядiв: 159