Змагання з настільного тенісу

Дев’ятого березня в Липецькому будинку культури відбулися змагання з настільного тенісу на призи Липецького сільського голови О.Федоренка. Турнір проходив у двох вікових категоріях:

- 20–45 років і 45+.
Усього для участі в турнірі зареєструвалися 28 чоловік: 20 у категорії 20-45 рр. та 8 у категорії 45+.

Змагання проходили за наступною схемою: у групі до 45 років учасники зіграли І етап за олімпійської системою із вибуванням, після чого 10 переможців за жеребкуванням розділилися на дві підгрупи по 5 учасників, у яких змаганнях проходили за коловою системою.

У старшій віковій групі учасники були розділені на дві групи, де ігри проходили також за коловою системою із трьох партій до 11 очок.

У підсумку в молодшій віковій групі за третє місце зустрілися Майборода Дмитро та Романов Артем, і перемогу святкував наш випускник Дмитро. За І місце змагалися Мельник Юрій та Пономарьов Роман. Тут сильнішим виявився Юрій Мельник.

У старшій групі за третє місце змагалися Липецький сільський голова Олександр Федоренко і директор ДЮСШ Віталій Кушніренко (вітаємо Віталія Федоровича із «бронзою»). Першість між собою розіграли Володимир Рассолов (74 роки) та Геннадій Маньковський. Перемога заслужено дісталася Володимиру Рассолову (2:0). У турнірі взяли участь тренери-викладачі Липецької ДЮСШ Лабейко В.Й., Пилипака О.В., Сергієнко Д.В., Бондар С.С. Усі учасники були нагороджені почесними грамотами та призами від Олександра Федоренка.

Кiлькiсть переглядiв: 158