Турнір, присвячений Дню пам’яті учасників бойових дій на території інших країн

Десятого лютого 2018 року у спортивній залі Липецької загальноосвітній школі І-ІІІ ст. імені П.В.Щепкіна проходив турнір з футзалу, присвячений річниці виведення радянських військ з Афганістану. У змаганнях взяли участь ветеранські команди з Харківського, Дергачівського та Золочівського районів:

- АФК «Безруки» (Дергачівський район);

- ФК «Солоницівка» (Дергачівський район);

- ФК «Черкаська Лозова» (Дергачівський район);

- «Ветеран» (м. Дергачі);

- «Ветеран» (с.Феськи, Золочівський район);

- «Маяк» (с. Глибоке, Харківський район).

За жеребом команди були розподілені на дві групи, у яких команди грали за коловою схемою. Нижче наведені результати відбіркових матчів у групах.

Група А

1. «Маяк» (Глибоке) — 6 очок

2. АФК «Безруки» — 3 очка

3. ФК «Солоницівка» — 0 очок

Група Б

1. ФК «Черкаська Лозова» — 4 очка

2. «Ветеран» (Дергачі) — 4 очка

3. «Ветеран» (Феськи) — 0 очок

У півфінальних матчах «Маяк» переграв у серії пенальті «Ветеран» (Дергачі) — 0:0 (3:2), а футзалісти Черкаської Лозової без проблем розібралися з АФК «Безруки» — 4:0. У втішному матчі за третє місце перемога дісталася «Ветерану» з Дергачів — 4:0, а перше місце і почесний кубок розіграли між собою «Маяк» (Глибоке ) і ФК «Черкаська Лозова». Основний час гри не виявив переможця — 0:0, а от у серії пенальті фортуна знов посміхнулася господарям — 0:0 (2:1). Заслуговує на увагу гра голкіпера «Маяка» Олександра Данця, який не тільки відбив два удари в серії пенальті, і сам відзначився забитим голом.

Команди та кращі гравці турніру були нагороджені кубками та іншими цінними подарунками. В урочистому нагородженні взяли участь голова Харківської районної федерації футболу Ю.М.Кудіков ( у минулому також воїн-афганець), Липецький сільський голова Олександр Федоренко та депутат Харківської районної ради Олексій Подорожній. Висловлюємо вдячність керівництву федерації футболу та директору ДЮСШ В.Ф.Кушніренку за якісну організацію турніру.

Кiлькiсть переглядiв: 171